Buro OntdekkingsWijs

DSC07220-kopie-202x202

Wie ben ik?

Ik ben Sandra de Leeuw. Buro OntdekkingsWijs is in 2009 door mij opgericht. Ik ben organisatiecoach/adviseur en interventiedeskundige voor maatschappelijke ondernemingen: kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. Ik begeleid organisaties om echt het verschil maken voor hun klanten en medewerkers.

De wereld verandert in een snel tempo. Het is geen eenvoudige opgave voor organisaties om mee te blijven ontwikkeling en veranderen. Om goed in te kunnen spelen op de veranderende omgeving is het van belang dat structuur, cultuur en leiderschap op elkaar aansluiten. Uit ervaring weet ik hoe complex het functioneren van organisaties soms is. Maar door de Masteropleiding OrganisatieCoaching (MOC) en mijn werkervaring, weet ik inmiddels ook hoe organisaties zelf antwoorden kunnen vinden op complexe vragen. Waarom organisatieverandering soms zo lastig is, hoe verschillende krachtvelden binnen het organisatiesysteem een rol spelen bij verandering, waarom verandering zo vaak gepaard gaat met weerstand, hoe je het verander- en leervermogen van een organisatie kan laten groeien en hoe je echt het verschil kunt maken voor je klanten en medewerkers.

Ik heb een sterke drive om mensen te helpen inzicht te krijgen in situaties door samen te onderzoeken wat er is en wat zou kunnen zijn. Samen open, eerlijk en zonder oordeel kijken en luisteren, biedt nieuwe mogelijkheden en genereert energie. Ik breng mensen met elkaar in gesprek en stimuleer ze om zichzelf en anderen vragen te stellen. Door op een respectvolle manier feedback te geven en het onbespreekbare bespreekbaar te maken creëer ik ruimte voor ontwikkeling en verandering.

Mijn missie

Het is mijn ambitie om bij te dragen aan een betere wereld door maatschappelijke organisaties te helpen het verschil te maken. Maatschappelijke organisaties vervullen een belangrijke functie in onze samenleving, of het nu gaat om onderwijs, kinderopvang, zorg, begeleiding of dienstverlening. Als zij goed functioneren, kunnen ze optimaal van betekenis zijn voor hun klanten. Dat vraagt om een goede afstemming tussen een effectieve organisatiestructuur, een gezonde bedrijfscultuur en bezielend leiderschap. Ik help hen dit te realiseren.

Samenwerkingspartners

Buro OntdekkingsWijs werkt samen binnen een groot netwerk van professionele organisatiecoaches en adviseurs. Zo bieden we samen de beste begeleiding op maat die aansluit van de vraag van de organisatie.

sandradeleeuw

 

View Sandra de Leeuw's LinkedIn profileSandra de Leeuw: Master Organisatiecoach, St!R-geregistreerd. stir_logo

Vrijblijvend nader kennis maken? Maak hier een afspraak!