Klanten

Ervaringen van klanten

MLvMMarie-Louise van Mourik, directeur-bestuurder JUNIS Kinderopvang:

Buro OntdekkingsWijs (Sandra de Leeuw) beschikt over een brede deskundigheid en is door ons, JUNIS Kinderopvang, de laatste jaren regelmatig gevraagd om te ondersteunen bij specifieke trajecten, coaching en als interim manager. Sandra de Leeuw is een generalist met specifieke deskundigheid op gebied van organisatiecoaching. Met haar brede ervaring, haar deskundigheid, haar organisatiekennis en haar integere benaderingswijze is zij breed inzetbaar. Ze creëert een veilige omgeving waarin zij actief aan de slag gaat, inspireert, motiveert en brengt daardoor medewerkers in beweging. De veranderingsgezindheid is dan groot. De accenten, de toon en de inhoud die zij geeft aan haar werk heeft JUNIS en haar medewerkers iedere keer weer verder gebracht in haar denken en doen. Sandra de Leeuw is consciëntieus, weet te verbinden en enthousiasmeert. Zij houdt je constant bij de les met innovatieve ideeën, een krachtig visie en een sterk strategisch denk- en handelvermogen. Ze neemt mensen mee in ontwikkelingen en kan situaties doorbreken. Kortom, ze is voor JUNIS Kinderopvang betrouwbaar en heel snel inzetbaar met een goed resultaat.

 

EMEllen Meily, Directeur RVE Klinisch Zorg Midden West Nederland bij SEIN:

Op een prettige en duidelijke manier heeft Sandra de betrokken teams inzicht gegeven en handreikingen om mee verder te gaan. Haar aanpak is persoonlijk gericht en met een positieve insteek.

Arthur Couwenberg, teamcoördinator  RVE Klinisch Zorg Midden West Nederland bij SEIN:

Sinds een half jaar werken wij met 5 verschillende afdelingen in een nieuw gebouw waarbij wij meer afhankelijk van elkaar zijn en we meer moeten gaan samenwerken dan we gewend zijn. De afdelingen hebben veel overeenkomsten maar zijn  zeker ook verschillend m.b.t. bijvoorbeeld werkprocessen en cultuur.
Sandra heeft bij ons in de kliniek bijeenkomsten geleid waarbij zij door middel van leuke werkvormen ons de gelegenheid gaf om je, op een positieve manier, over elkaar uit te spreken. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaat er saamhorigheid, begrip en zijn we met elkaar verantwoordelijk om met open vizier de veranderingen tegemoet te gaan. Sandra heeft ons op een prettige wijze  meegenomen in het veranderingsproces wat we te gaan hebben. Met haar frisse en enthousiaste inbreng zijn de bijeenkomsten een succes geworden.

 

Annick van de GeestAnnick van der Geest, Algemeen directeur Kinderopvang Triangel:

Sandra is bij ons werkzaam geweest als interim manager en als projectleider voor de start van een nieuwe peuterspeelgroep. Zij is ter zake kundig en houdt alle betrokkenen steeds goed bij het proces. Zij kan medewerkers op een rustige en respectvolle manier in beweging krijgen.

 

Annemiek Maarleveld, directeur kinderopvang Klein Kamerik:

Ik vind de samenwerking met Sandra erg prettig door de persoonlijke benadering en het denken in oplossingen. Fijn ook om te weten dat ik weer contact op kan nemen om iets waar ik tegenop zie samen door te nemen. Ik ben er wijzer, sterker en niet te vergeten, positiever door geworden’.