januari 2, 2018

De OntdekkingsWijzer stopt

Het nieuwe jaar is begonnen. Ik hoop dat het voor iedereen een mooi en inspirerende 2018 wordt. Een jaar met veel lef en moed om nieuwe ontwikkelingen aan te gaan en kansen te pakken die op je pad komen. Om nieuwe zaken op te kunnen pakken, moet je soms ook met iets stoppen. Voor mij is de tijd aangebroken om te stoppen met het schrijven van de OntdekkingsWijzer.

Onderwijs & Ko groeit

In het afgelopen jaar heb ik vanuit Buro OntdekkingsWijs weer waardevolle trajecten mogen begeleiden. Daar kwamen mooie nieuwe trajecten bij, die ik vanuit Onderwijs & Ko samen met Marieke Zweekhorst mocht doen. We hadden ons in 2017 als doel gesteld om Onderwijs & Ko te vestigen als gerenommeerde partij op het gebied van ontwikkeling van kindcentra. Dat is zeker gelukt en daar ben ik trots op. Ik ben er van overtuigd dat dit is gelukt omdat we er echt in geloven, maar ook omdat we er heel hard voor hebben gewerkt. We zijn er echt vol voor gegaan.

Keuzes maken

Dat heeft consequenties gehad voor de tijd die ik had voor Buro OntdekkingsWijs. De laatste maanden lukte het me niet meer om nieuwe blogberichten te schrijven voor de OntdekkingsWijzer, naast  de maandelijkse blog die Marieke en ik schrijven voor Onderwijs & Ko. Soms moet je keuzes maken. Ik heb de keuze gemaakt om per 1 januari 2018 te stoppen met het maken van de OntdekkingsWijzer. Buro  OntdekkingsWijs blijft wel bestaan. Net als in het afgelopen jaar zal ik coachtrajecten en projecten blijven begeleiden.

Blogbericht teruglezen?

Dat kan. Alle blogberichten van de afgelopen jaren staan nog steeds op de website. Ik heb ze met veel plezier geschreven en ben blij met de positieve reacties die ik er in de afgelopen jaren op heb gekregen.

Blog van Onderwijs & Ko

Met veel enthousiasme blijven Marieke en ik de maandelijkse blog voor Onderwijs & Ko schrijven. Ontvang je deze nog niet in je mailbox? Meld je dan aan via deze link. Je ontvangt dan ook de gratis OK-kaarten die je kunt gebruiken om in gesprek te gaan over de ontwikkeling van een kindcentrum.

Ik hoop velen van jullie ook weer in 2018 te ontmoeten. Maak er een mooi jaar van!

Vriendelijke groet,
Sandra de Leeuw
 

Schrijf hier als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*